Ha Szolnokon belekezdenek egy munkába, nem biztos, hogy be is fejezik rendesen

Megosztás

Attól még, hogy egy helyen meg kellett bontani az útburkolatot és valamilyen javítási munkálatot végeztek, semmi biztosíték nincs arra, hogy a munkaterület eredeti állapotát tökéletesen vissza is fogják állítani. Ha hosszú hetekig nem történik semmi és balesetveszélyes marad a terület? Ugyan már, Szolnokon ez nem egyedi eset.

A kordonokat és a figyelemfelhívó közlekedési táblát akár a nagyon erős szél is felboríthatta hétfőn, de ez egyáltalán nem friss munkavégzés helye, hanem hónapok óta így van. Tamás így jellemezte a helyzetet a közösségi médiában. “Tegnap óta. Se hivatalos közeg, se közműszolgáltató (aki a hibahelyen dolgozott), se közterületesek, se önkormányzati e-autósok, se senki? Na, ez Szolnok” – írta.

Gyorsan megtudhattuk, hogy ez bizony nem egy friss munkavégzés volt. “Ilyen kis dolgokkal nem foglalkoznak. Inkább megbüntetnek 4-5 autóst, abban van a lóvé.” “Az a gond, hogy 2 hónapja így áll.” Tamás azonban hozzátette, miért is probléma ez (miközben többen azt javasolták, hozza ő helyre a helyszínt. “Nem az az alapgond… több ilyen hely is van a városban. Vizesek helyreállították, meleg aszfaltot még nem csinálnak. A veszélyhelyzeti megjelölés, a jelölés megfelelő állapotban tartása az ő feladatuk, ezt mulasztják el, illetve a hivatalos szervek, szervezetek emberei meg nem végzik el az ő munkájukat. Civil NEM jogosult a közúton munkát végezni, több okból…”

Irén is csak megerősíteni tudta, miszerint lassan minden sarkon ez van és hetekig, hónapokig így marad, balesetveszélyes némelyik – emelte ki a hozzászóló. Valóban ez Szolnok?

Kapcsolódó cikkek